Huis

Bla

Verschillende uitvoeringen infrarood heating

Stijlvolle Infrarood panelen

De infrarood panelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. In vele vormen, maten en soorten. Wat dacht je van onze infrarood spiegel- en wandpanelen voor in de badkamer? Of een infrarood verwarming voor in de kinderkamer in de vorm van een krijtbord? Een infrarood beeldpaneel met een prachtige foto erop gedrukt?

Met een infrarood verwarming afbeelding steel jij de blits in je woonkamer. Tegenwoordig hoeft een verwarming niet meer te misstaan in je inrichting. De ouderwetse radiatoren zijn niet meer van deze tijd. Met een infrarood paneel schilderij mag deze juist opvallen in je woning.

Je vrienden en familie zijn jaloers op je wanneer zij je woonkamer binnen treden en een prachtig gekleurd schilderij zien hangen van de meester Picasso. Of juist een mooie foto print zien de familie. Ze geloven niet dat het ook een verwarmingspaneel is. Dat is het voordeel van HeatXL infrarood verwarming met een beeldschone print.

Gratis offerte aanvragen

VERWARMINGSPANELEN

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Infrarood panelen glas

voor in je huis

HeatXL infrarood panelen glas zijn razend populair dankzij het stijlvolle en strakke uiterlijk. De glaspanelen zijn namelijk in veel varianten beschikbaar, zoals beeld-, krijt en spiegelpaneel.

Een infrarood glaspaneel kan je tevens overal ophangen, in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor. Het biedt comfortabele directe warmte en is daarnaast een visueel hoogtepunt voor iedere ruimte. De warmtepanelen zijn niet alleen mooi uit, maar ook duurzaam en resistent.

De HeatXL infrarood panelen glas zijn gemaakt van zeer sterk EGS veiligheidsglas. Dankzij de IP54-klasse zijn ze spatwaterdicht en geschikt voor gebruik in de badkamer. Denk hierbij aan een spiegelpan

Slank infrarood paneel

Hangt in ieder huis mooi

Een infrarood paneel is met een dikte tussen de 2 en 3 cm super slank te noemen. Ze passen daardoor op iedere wand. Zelfs in de kleinste ruimtes als een badkamer of toiletruimte.

Heb je geen plek aan de muur? Geen probleem dan monteren we de infrarood panelen gewoon aan het plafond. Heb je gelijk warme voeten omdat de stralen naar beneden gericht zijn.

Met infrarood panelen plafond heb je geen vloerverwarming meer nodig. Zeer geschikt voor in de woonkamer of badkamer.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor in huis, bedrijfspand en een garage. Je kan gratis een offerte aanvragen of direct een infraroodverwarming kopen in onze online shop.

Infrarood verwarming keuken

voor in je huis

Infrarood verwarming keuken zijn ideaal voor gebruik als bijverwarming. Het zorgt voor de juiste temperatuur in de woonkeuken. Dankzij het slanke ontwerp, slechts 2 à 3 centimeter dik, verspillen infrarood panelen geen waardevolle ruimte in de keuken. Ze kunnen perfect geïntegreerd worden bij de inrichting.

Een infrarood krijtbord paneel is bijzonder geschikt voor in de keuken. Het is net als een echt schoolbord, welke je met krijt beschrijft. Een infrarood verwarming keuken is zuinig in verbruik en daarnaast heerlijk warm.

Infraroodpanelen in een vakantie woning

Snel warm

Infraroodpanelen in een vakantie woning is de beste keuze voor jouw stacaravan of tijdelijk verblijf. Zeker als je direct wilt starten met je vakantie, dan moet de kachel het ook gelijk doen. Je bent niet constant aanwezig geweest, dus het huisje of caravan is koud, kil en vochtig. Zet de infraroodpanelen aan en binnen enkele minuten zit je comfortabel op de bank.

Met infrarood panelen in een vakantie woning bespaar je op stookkosten. Bescherm daarnaast je vakantie huisje tegen vorst in de winter. Met de thermostatische vorst bescherming functie gaan de infrarood panelen in een vakantiewoning aan zodra de temperatuur onder een bepaald niveau zakt. 

autos cuba infrarood paneel foto

Vraag ons naar de mogelijkheden voor in huis, bedrijfspand en een garage. Je kan gratis een offerte aanvragen of direct een infraroodverwarming kopen in onze online shop.

Verwarming met schilderij of foto

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan