Bedrijfspand

Bla

verwarmingspanelen

duurzaam en efficiënte infrarood verwarming

Voor bedrijven levert HeatXL verschillende soorten infrarood panelen voor kantoren en industriële panden. Wij leveren elektrische heaters voor bedrijven. Industriële infrarood verwarming voor bijvoorbeeld aan loods verwarming, magazijn verwarming en hal infrarood verwarming. Maar ook voor pluimvee stal verwarming, kapel of kerk.

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden om jouw kantoorpand of bedrijf te verwarmen met de duurzame en efficiënte infrarood panelen.

Infrarood verwarming kopen is een energiezuinige keuze. Je verwarmt je bedrijf gasloos. Je stoot geen CO2 meer uit in combinatie met zonnepanelen. Infrarood verwarming kopen zorgt ervoor dat je de aangename warmte van zonnestralen in je kamer brengt. Met een ir panelen verwarm je iedere ruimte precies zoals jij dat wilt.

Wil je bij het kopen een infrarood verwarming advies van onze experts? Bezoek dan onze showrooms in Oud Gastel en voel de warmte zelf. Of bekijk vast onze site voor meer informatie.

Gratis offerte aanvragen

VERWARMINGSPANELEN

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Mobiele infrarood verwarming fotostudio

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Voordelen infrarood heating

Iinfraroodverwarming is duurzaam

– Geen onderhoudskosten.
– Snel en gemakkelijk te monteren.
– Bijzonder zuinig in verbruik.
– Geen lucht- of stofverplaatsing.
– Schoon binnenklimaat.
– Droge en schimmelvrije muren.
– Geen warmte verlies bij het luchten van de ruimte.
– Geurloos
– Geruisloos
– Onafhankelijk van fossiele brandstoffen.
– Verschillende uitvoeringen, modellen en vermogens.
– Op afstand temperatuur regelen en instellen.
– Smart Home App thermostaat bediening.
– Geen CO2 uitstoot: duurzaam, gezond en milieubewust.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor in huis, bedrijfspand en een garage. Je kan gratis een offerte aanvragen of direct een infraroodverwarming kopen in onze online shop.

Industriële hal

verwarmen met infrarood heaters

Industrieel bedrijfspand  infraroodverwarming wordt toegepast op werkplek verwarming in magazijne, hallen en loodsen. De hal infrarood verwarming kan heel gericht een zone opwarmen. Zelfs wanneer toegangsdeuren open staan, blijft de warmte op de werkplek bestaan.

De directe infrarood heater maakt gebruik van korte golf infraroodstraling. Dit heeft als voordeel dat de stralen krachtig zijn en daarnaast een groot bereik hebben. De infrarood stralen worden niet onderbroken door luchtcirculatie.

Mobiele kachel bedrijfspand, kantoor en industrie

Loods infrarood verwarming

infrarood heating

De beste manier om grote loodsen duurzaam te verwarmen is door middel van loods infrarood verwarming. Niet met oude kachels, want die worden gestookt met fossiele brandstoffen. Elektrische infrarood verwarming kan heel gericht een zone verwarmen, daar waar de warmte nodig is.

De bedrijfspand infrarood verwarming van HeatXL is voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen.

bedrijfspand verwarming

Werkplek bedrijfspand

infrarood panelen

Werkplek infrarood verwarming voor winkels, inpaktafels of werkplaatsen. Met een werkplek verwarming realiseer je snel en eenvoudig een directe warme werkplek bij je bureau of werkblad. Geen koude benen of voeten meer onder je bureau. 

Daarbij komt ook dat de werkplek infrarood verwarming zeer zuinig in energie verbruik is. Een werkplek verwarming kan vervolgens eenvoudig onder een bureau worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde.

2 mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel thermostaat

bedrijfspand verwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan